Nu is het tijd om echt gelukkig te worden!

Ben jij klaar om nu echt voor jezelf te kiezen zodat je echt gelukkig, energiek en vrij gaat zijn in je leven?

Ja ik wil weten hoe ik met jou kan samenwerken.

Jezelf echt vrij voelen in de keuzes die je maakt in je leven zijn een uitdaging. Pas als je nee leert zeggen zeg je ja tegen jezelf en het leven waar je van droomt.

Jezelf vrij voelen om echt de keuzes te gaan maken waar jij van droomt, Zonder moeite nee kunnen zeggen tegen alles waar je geen zin of energie voor hebt, zorgen voor rust in je hoofd zodat er ruimte is om te doen waar je gelukkig van word. Is dit waar je heel blij van word als je dit leest? Dan ben je op de juiste plek!

Ik geloof erin dat we ons allemaal vrij kunnen voelen in ons leven. Dit kan alleen als je ja tegen jezelf gaat zeggen en jezelf op de eerste plek zet. Ik heb gezien bij mijn klanten wat er gebeurd als ze hunzelf op nummer 1 gaan zetten en nee leren zeggen tegen alles waar ze niet blij van worden. Zelf krijg ik hier ook mega veel energie van!

Ik geloof erin dat alles begint bij jezelf en dat we altijd een keuze hebben in het leven (hoe vast je ook denkt te zitten) En op het moment dat je kiest voor jezelf en daar hulp bij zoekt als je die nodig hebt, dat je echt gelukkig gaat worden. Je leven zou in flow komen en tegenslagen zijn veel minder heftig want jij weet hoe je ermee om kan gaan en kunt kiezen voor jezelf en je geluk.

De afgelopen jaren heb ik zelf heel veel aan mijn mindset gewerkt, opleidingen gevolgd, mindfulness cognitieve therapie coach geworden en al mijn dromen uit laten komen (van fulltime reizen in een VW busje tot zelfs een kindje krijgen en mijn eigen bedrijf starten)

Ook ik heb diepe dalen gekend en heb jaren een depressie gehad waardoor ik van het ene dal in het andere dal stapte. Ik zag vaak geen uitweg meer en alles leek me maar te overkomen. Ik heb jaren geen kinderen kunnen krijgen en ben door moeilijke processen gegaan. ik heb al mijn ervaringen en kennis getest en doorleeft en heb nu een blueprint ontwikkeld waarvan ik weet dat ik jou ermee kan helpen.

Het is tijd om het leven te creëren waarin jij je echt vrij voelt

Dit is vandaag de dag precies waar ik mijn klanten bij help.

 • Merk je dat je vast loopt in je dagelijkse activiteiten?
 • Voel je je gefrustreerd omdat je geen nee durft te zeggen?
 • Ben je op zoek naar sturing in je leven omdat je er zelf even niet meer uitkomt?
 • Ben je het zat om onzeker te zijn over jezelf en de keuzes die je wilt maken?
 • Heb je mooie dromen waarvan je nu denkt dat ze nooit uit zullen komen?
 • Heb je het gevoel dat je vast zit in je leven en voel je je vaak down?

Het 3 maanden 1 op 1 coaching traject Vrij zijn in je leven.

Het 3 maanden 1 op 1 traject is een complete persoonlijke intensieve transformatie die jou gaat helpen om jezelf echt vrij te gaan voelen, de zelfverzekerde jij te gaan worden die keuzes durft maken die je nu te eng vind. Je nooit meer down voelen omdat je vol energie in het leven staat omdat je echt doet waar je gelukkig van word. Dit is wie jij gaat zijn na dit traject.

Je verlangt naar simpele praktische manieren die ervoor zorgen dat je voor jezelf en je dromen gaat kiezen en dat je echt gelukkig gaat worden.

 • Je bent een gemotiveerde vrouw die niet alles uit haar leven haalt.
 • Je weet dat je meer energie hebt maar dit nu verspilt aan dingen en afspraken die je niet heel leuk vind.
 • Je hebt grote dromen maar gelooft niet dat die uit kunnen komen.
 • Je bent je goed voor deze wereld en daar word vaak misbruik van gemaakt.
 • Je gelooft ergens wel dat je met hulp veel verder kan komen dan nu en het leven kan creëren waar je van droomt.
 • Je hoofd zit te vol waardoor er nooit ruimte is om te doen waar jij gelukkig van word.

.

Mijn unieke coaching stijl

Hoe ik je ga helpen?

Doordat ik veel kennis opgedaan heb door de klanten die je voor gingen en de ervaringen die ik zelf doorgemaakt heb in het leven wist ik al heel veel.

Ik ben al zeker 10 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling van therapie tot cursussen tot boeken lezen en naar events gaan. ik hou ervan.

Ik ben weer in de schoolbank gekropen en ben de opleiding mindfulness cognitieve therapie coaching gaan volgen.

Dit bij elkaar weet ik voor 100 % te benutten zodat ik jou voor die 100 % kan helpen.

wat gebeurt er als als je gaat vertrouwen op je gevoel en mij als coach in armen neemt?

 • Dan help ik je om volledig in je kracht te gaan staan waardoor je ja tegen jezelf gaat zeggen.
 • Dan kun je eindelijk afrekenen met onzekerheid zodat je durft te kiezen waar je nu alleen van droomt.
 • Dan zal je vol zelfvertrouwen jezelf om nummer 1 gaan zetten zodat je alleen maar gaat doen waar je gelukkig van word.
 • Je zal zonder twijfel nee kunnen zeggen zodat er rust en ruimte ontstaat in je leven.
 • je zal weet in contact komen met je lichaam zodat je je grenzen ook daadwerkelijk voelt en daardoor eerder kunt handelen zodat je niet meer over je grenzen heen gaat.
 • Je zal je echt vrij voelen in je leven!

Wat levert het je op?

01

Rust in je hoofd

Rust in je hoofd zorgt ervoor dat er ruimte is om je energie te laten stromen zodat je weer in contact komt met waar je gelukkig van word.

02

Ruimte

Als je nee gaat leren zeggen ontstaat er ruimte en tijd in je leven om te doen waar je gelukkig van kun je je droomleven gaan creeren.

03

Zelfvertrouwen

Vol zelfvertrouwen in het leven staan zorgt ervoor dat je niet bang bent om te gaan voor waar je gelukkig van word. Je bent niet bang om een fout te maken omdat je weet dat het je altijd een stap dichter bij je dromen brengt.

04

Vrijheid

Doordat je vol zelfvertrouwen in het leven staat, doordat je zo veel rust en ruimte ervaart ga je merken dat je makkelijk keuzes maakt die dicht bij je hart liggen. Je gaat daadwerkelijk je hart volgen. En dit betekent dat je echt vrijheid gaat ervaren.

Dit klinkt super! Hoe gaan we nu verder?

Ben jij er ook klaar voor om die vrijheid te gaan ervaren? Dan kom ik graag met je in contact zodat ik je daarbij kan gaan helpen. Dit kan door hieronder op de link te klikken en een afspraak te maken voor een intake gesprek via zoom. Dit is vrijblijvend en gratis.

1 op 1 coaching is geschikt voor je als;

 • Je weet dat er meer uit het leven te halen valt, maar dit nu niet ervaart.
 • Als je 100% klaar bent om in jezelf te infesteren
 • Open staat voor mindfulness en dit redelijk nieuw is voor je
 • Je weet dat jij degene bent die de stap kunt zetten naar een gelukkig en vrij leven en wilt leren hoe dit mogelijk is.

1 op 1 coaching is niet geschikt voor je als;

 • Niet de stappen wilt nemen en de energie erin wilt stoppen om te werken aan jezelf.
 • Niet coachable bent en niet open staat voor mijn advies
 • Je niet wilt infesteren in jezelf en de tijd die je hebt om nu eindelijk te gaan doen waar je gelukkig van word.

Praktisch;

Praktische informatie voor 1 op 1 coaching;

 • 90 minuten coaching sessies om de week via zoom
 • Altijd contact en support via whatsapp of de mail.
 • Elke week persoonlijke praktische opdrachten, video's, meditaties en handige tools die je zelf kunt toepassen in je leven.
 • Opdrachten na elke coaching sessie die we samen bespreken. Op die manier blijf je actief bezig met je zelfontwikkeling in de praktijk en help ik je waar je vastloopt.
 • Een coach waar je altijd op terug kan vallen op alle gebieden in je leven.

* Persoonlijk coaching traject naar een vrij en gelukkig leven voor 3 maanden 1499 Inc. btw euro.

De betaling kan in termijnen worden voldaan waarin we samen kijken wat haalbaar is voor jou.

Factuur op bedrijfsnaam is mogelijk.

Hoi, Ik ben Sabine Melissa Smit,

Getrouwd met Rene en moeder van Kiki-Moon. Rene en ik hebben samen een jaar lang fulltime door Europa gereisd in een volkswagenbusje, en zijn momenteel in Nederland omdat we ons eerste kindje hebben gekregen!

Na jaren ongelukkig en zelfs depressief te zijn geweest, ben ik mijn eigen geluk gaan creeëren. Ik heb veel geleerd over mindset, patronen in mijn leven, en mijn grenzen aangeven. Ik snapte maar niet waarom al die slechte dingen mij nou toch altijd overkwamen. Totdat ik erachter kwam dat ik mijn leven grotendeels zelf in de hand heb.

Dat wilde ik eerst niet geloven en heb daar heel hard aan gewerkt. Ik wil jou graag helpen om ook jouw gelukkigste leven te creeëren, want ik gun het niemand om zichzelf niet goed genoeg te voelen, en niet haar leukste leven te leiden.

Veel liefs, Sabine