Body and Mind Love

Yes! Ik ga je 10 weken lang begeleiden naar liefde, liefde voor jezelf!

Het is tijd voor meer liefde! Liefde voor jezelf. In deze cursus gaan we leren betere keuzes te maken voor onze mind en ons lichaam. Zodat we gezonder, fitter en gelukkiger door het leven kunnen gaan!

Ja dit wil ik! 

Vanuit liefde betere keuzes maken is iets wat je heel je leven kunt doen, jezelf straffen met diëten en uren lang zwoegen in de sportschool omdat je niet blij bent met je lichaam houdt niemand vol op de lange termijn.

Pas als je van jezelf houdt en jezelf accepteert zoals je nu bent kun je betere keuzes gaan maken, en dat ga ik je leren!

10 weken lang ga ik jou begeleiden om je terug te brengen naar liefde voor jezelf en je lichaam.

Dit kan een heel moeilijk proces zijn, omdat je nou eenmaal vaak terug valt in je oude gewoontes. Dit is niet jou fout, of een gebrek aan discipline, dit is wat je weet, en hoe je altijd hebt gehandeld.

Deze gewoontes noemen we patronen, en die heb je jezelf aangeleerd op een bepaald punt in je leven omdat dat toen nodig was. Misschien uit zelfbescherming, of omdat je deze patronen hebt overgenomen door je ouders of verzorgers. Je weet / wist niet beter.

Vaak maken we de keuze om af te willen vallen of om meer te gaan sporten omdat we niet blij zijn met ons lichaam. Omdat we de keuze niet vanuit liefde voor onszelf maken, straffen we onszelf af door streng te gaan diëten en te veel te gaan sporten. Dingen waar we niet heel vrolijk van worden, en daarom ook onszelf voorleggen dat we het een x aantal weken moeten 'vol' houden.

Ik ga je helpen om betere keuzes voor jezelf te maken vanuit liefde voor jezelf en je lichaam, en door middel van mijn coaching gaan we dieper in op waarom je bepaalde keuze hebt gemaakt, en maakt die je niet helpen om gelukkig en fitter te zijn. Waarom je snel voor de ongezondere keuze grijpt waar je geen energie van krijgt, en waarom je jezelf verteld dat je geen tijd hebt om te sporten.

We gaan zoeken naar beweging die bij jou past, en waar je wel zin in hebt. We gaan dieper in op je voedingspatroon, en welke gezondere voeding wel bij jou past zodat je nooit meer op dieet hoeft, en nooit meer jezelf hoeft uit te hongeren om op die manier wat kilo's te verliezen die er binnen no time weer aanzitten als je stopt met het dieet.


Wat krijg je als ik je 3 maanden ga coachen?

 • 3 maanden lang 3 video's per week
 • 3 maanden persoonlijke fitness trainingen voor elke niveau die je thuis kan uitvoeren ( hier heb je niks voor nodig)
 • Elke week nieuwe meditatie video's
 • Elke week nieuwe video's met een ander onderwerp over mindfulness, training, beweging, voeding en zelfliefde
 • 2 simpel uit te voeren opdrachten per week om actief bezig te zijn met jouw geluk en liefde, gezondheid en fitness
 • Je hele leven toegang om de cursus opnieuw te volgen
 • 3 maanden lang coaching van mij
 • Elke 2 weken een video coaching call die zo lang duurt als we nodig hebben
 • We gaan samen kijken naar jouw gewoontes, waar je nu tegen aan loopt, en waar deze patronen vandaan komen
 • Ik geef je elke week nieuwe persoonlijke tools waar je die week weer mee aan de slag kunt gaan
 • Ik sta je 3 maanden lang bij, en je mag altijd contact met me opnemen als je ergens tegenaan loopt
 • Als je vast loopt in de liefde voor jezelf, spelen er vaak meerdere dingen in je leven. Je loopt waarschijnlijk vast op verschillende aspecten in je leven en je bent niet heel erg gelukkig. Als we samen dit traject aan gaan ga ik je helpen op alle vlakken. Ik weet dat je echt gelukkig kan zijn! Laten we er samen voor gaan.
 • Hierna ervaar je meer liefde voor jezelf waardoor je altijd voor jouw eigen geluk gaat kiezen
 • Je durft stappen te ondernemen die leiden naar jouw droom leven
 • Je voelt je fitter, gezonder, en gelukkiger!

Waarom kan ik je helpen?

Jaren lang was ik zelf niet blij met mijn lichaam, en heb ik van alles geprobeerd op gebied van voeding en sporten...nooit was ik tevreden met het resultaat...

Als ik nu terug kijk naar foto's van mijzelf in de tijd dat ik zoveel sportte en altijd met 'diëten' bezig was, denk ik, jeetje wat zag ik er goed uit (lichamelijk) Op dat moment zag ik het niet. Ik vond mezelf nooit strak genoeg en de weegschaal gaf altijd een te hoog getal aan.

Als resultaat ging ik nog harder mijn 'best' doen en laste ik elke ochtend voor mijn werk een hardloop sessie in naast mijn crossfit trainingen die ik al 5 keer in de week deed. Mijn calorie innamen moest nog meer omlaag zodat ik meer vet zou verbranden. Iets wat niet gebeurde, want ik was mijn lichaam helemaal aan het uitputten. Alles wat ik at werd goed vast gehouden door mijn slimme lichaam, om op die manier te overleven.

Ik haatte mijn lichaam, en ik was ook niet zo blij met mezelf...dat resulteerde in de keuzes zie ik op dat moment maakte voor mezelf. Geen goede keuzes voor mijn gezondheid. Ik verdiepte me helemaal niet in wat nou eigenlijk 'gezonde keuzes' zouden zijn, want ik was alleen maar bezig met hoeveel calorieën er eigenlijk zaten in wat ik nuttigde die dag. Ik had zelfs een app die dit bij hield voor me... Alles woog ik af, zelfs de boter waarmee ik bakte. Dit was mij geleerd door een fitness programma waar ik aan mee deed.

Voor mij is het deze kant op gegaan, maar de andere kant is juist accepteren dat je slechte keuzes maakt en jezelf daar achter verschuilen. Misschien omdat je niet beter weet, maar misschien ook wel omdat je niet heel gelukkig bent met hoe je eruit ziet en weinig liefde voelt voor jezelf. Emotie eten is echt een ding. Het eten zorgt op dat moment voor een fijn gevoel zodat je niet naar je pijn hoeft te gaan. Je kan dit vergelijken met altijd shoppen zodat je je beter voelt. Of als we nog dieper gaan kijken naar dit soort gedrag kan het zijn dat je altijd een wijntje nodig hebt om je vrij te voelen als je uit gaat...

Verslavingen hebben altijd een dieper liggende rede, vaak is de verslaving niet het probleem an sich, maar zijn er dieper liggende issues en problemen die verdoofd worden met de verslaving. Alles om het maar even niet te voelen.

Daarom is het zo belangrijk om eerst te leren van jezelf te houden en je lichaam te accepteren zoals het nu is. En met liefde te leren kijken naar je spiegelbeeld. Als je echt van jezelf en je lichaam houd zal je vanzelf beter voor jezelf gaan zorgen. Je zal merken dat je lichaam beweging nodig heeft en veel vitamines.

Dit hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog, het is juist super simpel! Het is de maatschappij die het ingewikkeld heeft gemaakt met alle poedertjes, diëten en ingewikkelde fitnessapparatuur die je echt niet nodig hebt. Alles wat we nodig hebben om fit te zijn en te blijven heeft moeder natuur voor ons. Groente, fruit, en ons lichaam. Rust, stilte is wat je nodig hebt om het in te gaan zien. Jezelf even afsluiten voor alle ruis en gaan luisteren naar je lichaam en je geest. Je intuïtie.

Ik ga je daarbij helpen door middel van deze cursus.

Herken jij je hierin?

 • Je bent vaak moe en futloos
 • Je bent al jaren niet erg gelukkig met je uiterlijk
 • Je kan erg onzeker zijn over hoe je eruit ziet
 • Je hebt al vaak geprobeerd af te vallen maar houd niks vol
 • Voor sporten heb je vaak 'geen tijd'
 • Je wilt wel graag wat gezonder leven, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen
 • Je vind jezelf 'zwak'omdat je geen dieet volhoud
 • Mindfulness is nieuw voor je

Let's do this then! Ik ga je 10 weken lang helpen en begeleiden door de cursus heen, samen gaan we werken aan meer liefde voor jezelf, zodat je eindelijk betere keuzes kan maken voor jezelf vanuit liefde!

Wat ervaar je na deze coaching?

 • Meer liefde voor jezelf en je lichaam
 • Je snapt waarom je bepaalde 'gewoontes' had en kijkt ernaar met liefde
 • Je kan betere voedingskeuzes maken die ook daadwerkelijk bij jou passen
 • Je ervaart dat delen van je struggles helend kan werken
 • Je bent zelfverzekerder
 • Meer energie door beweging
 • Je voelt je sterker letterlijk en figuurlijk
 • Je bent fitter
 • Je voelt je geestelijk veel beter door de beweging en de betere keuzes die je voor jezelf maakt
 • Je zal ervaren dat je veel vrolijker bent omdat je zelf in de hand hebt welke keuzes je maakt
 • Je ervaart dat je geen uren in de sportschool hoef te staan om je fitter te voelen
 • Je ervaart wat korte fitness trainingen met je doen, waardoor je sneller zelf gaat sporten. Zonder dat je naar de sportschool hoeft
 • Je voelt je rustiger in je hoofd door de meditaties die je hebt gevolgd
 • Je ziet wat het met je doet op de langer termijn als je betere keuzes gaat maken voor jezelf zonder dat je een zwaar dieet hoeft te volgen
 • Geestelijk lekkerder in je vel, is lichamelijk lekkerder in je vel. En andersom!

Voor wie is deze cursus niet;

 • Als je niet aan de slag wilt met je jezelf en hoopt dat alles vanzelf gaat veranderen
 • Als je geen tijd wilt vrij maken voor jezelf om deze onderwerpen aan te gaan
 • Als je denkt dat dit een dieet programma is
 • Als je denkt dat dit een quick fix is

Ps. Van jezelf en je lichaam leren houden is een geestelijk proces. Bewegen helpt hierbij. Alles staat altijd met elkaar in verbinding. Door te bewegen en betere keuzes te gaan maken leer je dus ook weer meer van jezelf te houden!

Heel veel plezier, en succes! liefde is alles, vanuit 'haat' ontstaat er nooit iets moois.

Heel veel liefs,

Sabine

.

Hi, ik ben Sabine Melissa Smit

Let’s be free in body and mind!

Hoi, ik ben Sabine. Mindfulness coach, fitness trainer en auteur van de Be free in body & mind podcast.

Ik geloof dat we ons allemaal vrij kunnen voelen. Vrij zijn in je lichaam, vrij zijn in je hart volgen en vrij zijn in de keuzes die je maakt in je leven. Dit klinkt makkelijk, maar dat is het niet. En ik ben er om jou hierbij te helpen.

Ik ben van mening dat we allemaal fit, gezond en mindful kunnen zijn. Alleen om de juiste keuzes te maken en dit te leren heb je soms hulp nodig.

In de drukke westerse maatschappij waar we in leven, is goed voor jezelf zorgen iets wat we er maar bij moeten doen. Vaak heb je geen tijd om goed voor jezelf te zorgen, en staat je gezondheid (geestelijk en lichamelijk) niet op nummer 1.

Ik geloof dat als we lichamelijk goed in ons vel zitten, dit doorwerkt op geestelijk goed in je vel zitten en andersom. Alles staat met elkaar in verbinding, ook al zien we dit vaak niet zo in deze drukke westerse maatschappij,

Als je weer in beweging komt, letterlijk en figuurlijk, gaat je energie weer stromen.

Ik ben er om je te helpen naar een lichamelijke en geestelijke gezondheid, dit door middel van sporten/bewegen, en mindfulness.

Stel je voor, dat je lichamelijk zo lekker in je vel zit dat je dit terug ziet in de spiegel, omdat je zelfbeeld mega positief is!

Laten we samen werken aan jezelf op nummer 1 zetten!

Liefs,

Sabine