7 daagse Happy Week Challenge Mini cursus.

In deze mini cursus krijg je 7 dagen lang een Email en een video op een besloten Instagram pagina, met een onderwerp waar je zelf gelijk mee aan de slag kunt gaan. Een begin om jouw leven leuker te maken!

Ja dit wil ik. Ik doe mee!

.Heb je het altijd druk?

.Wil je wel dingen veranderen maar je weet niet hoe?

.Zit je vast in je dagelijks leven?

.Denk je dat je dromen nooit waarheid kunnen worden?

Dan kan deze mini instagram cursus een hele goeie stap zijn om eindelijk aan jouw dromen te gaan werken! Ik zelf ben ook jaren ongelukkig geweest en zelfs depressief. Ik had altijd veel dromen maar geloofde nooit dat dit werkelijkheid kon worden. Totdat ik in mijzelf ben gaan investeren. Ik heb hulp gezocht. Vaak schaam je je ervoor als je er zelf niet meer uitkomt, Maar het is juist heel sterk als je dan juist hulp zoekt. En ik wil je graag op weg helpen door middel van deze challenge!

Wat krijg je in deze mini instagram cursus?

.7 dagen lang een Email en een filmpje op een besloten Instagram pagina over een onderwerp die kan bijdragen om je leven weer in eigen handen te krijgen (geen slachtoffer meer voelen van bepaalde situaties)

* We gaan leren rust creëren

* We gaan in op een stukje voeding.

* We gaan je grootste dromen opschrijven.

* We gaan je grootste pijn opschrijven.

* We gaan opruimen, zodat je meer nog meer rust kan creëren in je hoofd.

Let's make your life better!

Heel veel liefs,


SabinePs. Als je er een tijdje niet uitkomt of niet lekker in je vel zit, hoef je het niet alleen te doen. Hulp vragen is juist super sterk! Ik hoop dat ik je op weg kan helpen met deze mini cursus, En als je vragen hebt mag je je altijd mailen naar hello@sabinemelissasmit.com.


Hi, ik ben Sabine Melissa Smit

Getrouwd met Rene. We hebben samen een jaar lang fulltime door Europa gereisd in een volkswagenbusje, en zijn momenteel in Nederland omdat we ons eerste kindje hebben gekregen!  

Na jaren ongelukkig en zelfs depressief te zijn geweest, ben ik mijn eigen geluk gaan creeëren. Ik heb veel geleerd over mindset, patronen in mijn leven, en mijn grenzen aangeven. Ik snapte maar niet waarom al die slechte dingen mij nou toch altijd overkwamen.  

Totdat ik erachter kwam dat ik mijn leven grotendeels zelf in de hand heb. Dat wilde ik eerst niet geloven en heb daar heel hard aan gewerkt.  

Ik wil jou graag helpen om ook jouw gelukkigste leven te creeëren, want ik gun het niemand om zichzelf niet goed genoeg te voelen, en niet haar leukste leven te leiden.  

Veel liefs, Sabine